Aktiviteter

Gott Nytt år 2020. Nu börjar vårens och sommarens aktiviteter i Bystugan. Här är något som vi planerar i och kring Bystugan, men mer kan komma….! Välkomna!

Bingo – dag meddelas senare
Återigen dags att tävla och träffas på en mysig bingokväll med pub, café och härlig musikunderhållning! Fina vinster och glada tillrop! Vi återkommer på hemsidan och Facebook så snart vi vet vilken dag det blir.

Vårstädardag 18 april kl 10 – ca 13
Vi gör vårfint och städar ute och inne och drar ihop ris till Valborgselden. Föreningen bjuder alla som kommer och jobbar på fika med smörgås och bakverk. Ta med egna verktyg.

Valborgsfirande 30 april kl 20:00
Torsdag den 30 april firar vi traditionsenlig Valborg med sång och brasa (om det inte är eldningsförbud). Korv och dryck serveras som vanligt.

Årsmöte 7 juni kl. 15:00
Förenings årsmöte blir söndagen den 7 juni kl 15 i Bystugan. Viktiga frågor som kommer att tas upp är bland annat val av styrelse, årsavgift och ändringar i föreningens stadgar. Alla medlemmar och intresserade är välkomna.

Styrelsen vill uppmuntra föreningens medlemmar och andra boende i Änge-Rog-Lurgården med omnejd att komma till Bystugans alla aktiviteter. Medlemmarnas engagemang och deltagande i Bystugans olika aktiviteter är oerhört viktig för att hålla igång föreningen och se till att Bystugan kan fortsätta att fungera som en samlingsplats i byn. Styrelsen hoppas att fler ställer upp och hjälper till. Kontakta gärna någon i styrelsen om du har frågor eller någon idé om aktiviteter.

Välkomna till allt som händer i Bystugan!