Aktiviteter

Våren 2022 är här och vi kan börja träffas igen! Vi planerar inför vår och sommar och snart kan flera aktiviteter komma igång. Just nu har vi en vinprovning på gång och sedan blir det vårstädardag, sista april-firande, årsmöte m.m. Kom på våra aktiviteter och årsmöte m.m. VARMT VÄLKOMNA!

2 april kl. 16:00 Vinprovning
Lördagen den 2 april kl. 16:00 kommer vinkännaren Marie Brosset tillbaka till oss och vi får prova röda viner denna gång. Efteråt äter vi en liten måltid tillsammans med gott från grillen eller vegetariskt alternativ. Kontakta Peter Galuschin, tel.nr. 070-477 14 36, för anmälan och betalning via swish senast 25 mars. Anmälan är bindande. Kostnad 500 kr/person. VÄLKOMNA!

24 april kl. 10:00 – ca 13:00 Vårstädning 
Söndag den 24 april kl. 10:00 är det dags för vårstädning. Då ska vi städa ute och inne. Ta med verktyg för utearbetet!  Föreningen bjuder på fika med smörgås. VÄLKOMNA!

30 april kl. 20:00 Valborgsfirande
Lördag den 30 april kl. 20:00 firar vi traditionsenlig Valborg. Vi eldar småbrasor och sjunger in våren! Korvgrillning och Pub. VÄLKOMNA!

12 juni kl. 15:00 Årsstämma
Söndag 12 juni kl. 15:00 är det Årsstämma. Kom och gör din röst hörd! Styrelsen går igenom verksamhetsberättelsen och ekonomin och det förrättas val av styrelse, revisorer och valberedning. Motioner lämnas till styrelsen senast två (2) veckor före mötet, dvs. senast den 29 maj. Alla medlemmar och intresserade är VARMT VÄLKOMNA!

Föreningens verksamhet och aktiviteter

Nu när verksamheten kan starta upp igen under våren 2022 ser vi fram emot att få återse er alla, medlemmar och andra boende i Änge-Rog-Lurgården med omnejd, på föreningens aktiviteter. Föreningens syfte med verksamheten är att arrangera olika aktiviteter och på så sätt ta tillvara våra gemensamma intressen. Genom våra aktiviteter ges vi möjlighet att lära känna varandra, umgås och bibehålla en god gemenskap och sammanhållning. Vårt gemensamma engagemang för Rogs bystuga som en samlande plats är vad som håller föreningen igång. Har du frågor eller funderingar om verksamheten eller förslag på aktiviteter? Kontakta då någon i styrelsen så kan vi hjälpas åt.

Välkomna!