Aktiviteter

Hösten 2022 är här och i sommar har vi kunnat ha vårt Midsommarfirande och Loppis med Bondens marknad tillsammans igen! Tack alla som kommer på våra aktiviteter. Vi planerar nu inför hösten och har för närvarande en aktivitet att bjuda på och det är Höststädardagen. Vi ser fram emot många fina möten i höst i bystugan.  VARMT VÄLKOMNA!

25 september
Söndagen den 25 september kl. 10 – cirka kl. 13 är det dags att träffas för höststädningen av vår Bystuga med omgivningar. Främst ska vi städa bystugan inomhus samt trimma och röja i skog och mark. Fika med smörgås bjuds på som vanligt. VÄLKOMNA!

 

Föreningens verksamhet och aktiviteter

Nu när verksamheten fortsätter efter en skön sommar ser vi fram emot att träffas igen, medlemmar och andra boende i Änge-Rog-Lurgården med omnejd, på föreningens aktiviteter i höst. Föreningens syfte med verksamheten är att arrangera olika aktiviteter och på så sätt ta tillvara våra gemensamma intressen. Genom våra aktiviteter ges vi möjlighet att lära känna varandra, umgås och bibehålla en god gemenskap och sammanhållning. Vårt gemensamma engagemang för Rogs bystuga som en samlande plats är vad som håller föreningen igång. Har du frågor eller funderingar om verksamheten eller förslag på aktiviteter? Kontakta då gärna någon i styrelsen så kan vi hjälpas åt.

Välkomna!