Aktiviteter

Hösten 2020 är här och styrelsen har beslutat att föreningen ska börja ta upp några aktiviteter igen för att komma igång med verksamheten. Tills vidare kommer aktiviteterna att vara utomhus! 

27 september kl 13-15 höststädardag

På höststädardagen träffas vi utomhus söndagen den 27 september kl 13-15. Det börjar bli dags att göra trädgården runt Bystugan redo för hösten och vi ser nu fram emot höststädningen. Höstens trädgårdsarbete innebär bland annat att träd och buskar ska klippas, löv ska räfsas, gräs ska trimmas och sly ska röjas. Ta med egna verktyg som kratta, trimmer, röjsåg, sekatör, grensax m.m. Föreningen bjuder på kaffe/te och smörgås efter väl uträttat höstarbete. Varmt välkomna!

27 september kl 15, Årsstämma 2020

Efter höststädningen går vi vidare med årsstämman, som också hålls utomhus. Söndagen den 27 september kl 15 har föreningen sin årsstämma, som blev uppskjutet i juni 2020 på grund av covid-19. På årsstämman går styrelsen igenom verksamheten och ekonomin för verksamhetsåret 2019-2020. Årsstämman beslutar om val av styrelse och revisorer, årsavgift, ändring av stadgarna m.m. Motioner ska lämnas till styrelsen senast den 13 september. Medlemmar och intresserade är varmt välkomna!

Föreningens verksamhet och aktiviteter

Nu när verksamheten återupptas ser vi fram emot att föreningens medlemmar och andra boende i Änge-Rog-Lurgården med omnejd sluter upp och kommer till Bystugans aktiviteter igen. Medlemmarnas engagemang och deltagande i Bystugans olika aktiviteter är det som är syftet med verksamheten och är det som håller igång föreningen. Bystugan är till för oss och ska fungera som en samlingsplats i byn. Kontakta gärna någon i styrelsen om du har frågor eller förslag på någon aktivitet.

Välkomna tillbaka till Bystugans aktiviteter! Vi återkommer med fler aktiviteter när det öppnas möjligheter att träffas inomhus i Bystugans lokaler!