Aktiviteter

Sensommaren och hösten 2021 är här och vi kan börja träffas igen! Loppis och Bondens marknad den 28 augusti blev en stor succé och vi är så glada för alla besökare och att vi var så många försäljare. Restriktionerna pga. pandemin håller på att släppas och snart kan flera aktiviteter komma igång. Just nu har vi höststädardagen framför oss. Kom gärna och hjälp till med skötseln av trädgården och husen. Alla aktiviteter är tillsvidare utomhus. VÄLKOMNA!

26 september kl. 10-c:a kl. 13. Höststädardag

Dags igen för vår återkommande höststädardag som i år blir söndagen den 26 september med start kl. 10:00. Vi arbetar i år endast utomhus med trädgården och ängen nedanför bystugan. Ta med handskar, verktyg, röjsåg, trimmer, röjsax, kratta m.m. Föreningen bjuder på fika med smörgås. VÄLKOMNA!

Föreningens verksamhet och aktiviteter

Nu när verksamheten kan starta upp igen under hösten 2021 ser vi fram emot att få återse er alla, medlemmar och andra boende i Änge-Rog-Lurgården med omnejd, på föreningens aktiviteter. Föreningens syfte med verksamheten är att arrangera olika aktiviteter och på så sätt ta tillvara våra gemensamma intressen. Genom våra aktiviteter ges vi möjlighet att lära känna varandra, umgås och bibehålla en god gemenskap och sammanhållning. Vårt gemensamma engagemang för Rogs bystuga som en samlande plats är vad som håller föreningen igång. Har du frågor eller funderingar om verksamheten eller förslag på aktiviteter? Kontakta då någon i styrelsen så kan vi hjälpas åt.

Välkomna!